Laddar Evenemang

Västra kretsens årsmöte 2024

Du som medlem bjuds in till en helkväll med Västra kretsen. Kvällen börjar med nätverkande och övergår sedan till årsmöte där du som medlem har rätt att påverka kretsens förtroendevalda och dess arbete. Till sist avslutas kvällen med en föreläsning om organdonationer och hur de sker på Regionalt Donationscentrum Väst.

Välkommen att delta vid årets årsmöte för Västra kretsen. Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar, kommer Anna-Lena Terner föreläsa. Terner är Barn/Intensivvårdssjuksköterska, Nationellt donationsansvarig sjuksköterska för barn, N-DAS Donationsspecialiserad sjuksköterska samt DOSS – RDC Väst. Hon kommer att prata om organdonationer, och ge en inblick i donationsverksamheten vid Regionalt Donationscentrum Väst och på Barnintensivvårdsavdelningen, Drottning Silvias Barnsjukhus, Göteborg. Hon ska berätta om hur en donationsprocess går till – från beslut om att avbryta intensivvården till att en eventuell organdonation kan ske.

Målgrupp

För att vara med på årsmötet måste du vara medlem i Västra kretsen. Du behöver logga in med ett giltigt medlemskap för att kunna köpa biljetten.

Årsmöteshandlingar läggs upp senast 2 veckor innan årsmötet på Västra kretsens sida: https://www.apotekarsocieteten.se/medlemskap/kretsar/vastra-kretsen/.

Tid & Plats

Onsdagen den 30 oktober 2024
Hotel Eggers, Drottningtorget Göteborg

Vi bjuder på soppa med tillbehör och hemlig dessert från kl 18.30.
Årsmötesförhandlingar från kl 19.00.
Föredrag från kl 19.45.

 

Varmt välkommen till alla medlemmar!
Västra kretsens Styrelse.